Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "VĂ€ntar tills natten kommer" by Christoffer Holst # eBook PDF Kindle ePub Free

VĂ€ntar tills natten kommer

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ€ntar tills natten kommer
  • Author : Christoffer Holst
  • Release Date : January 07, 2017
  • Genre: Horror, Monsters & Ghosts,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1018 KB

Description

Jag ryser till sÄ fort den kalla nattluften glider in genom glipan. Mina fötter trevar sig ut pÄ altanen och brÀdorna knarrar till under mig. Jag skjuter försiktigt igen dörren, gÄr fram till altanens brant och klamrar mig fast vid en av de tjocka pelarna som hÄller upp taket. Ljuset ÄtervÀnder, och för första gÄngen ser jag vart det kommer ifrÄn. Det kommer frÄn sjön.
Efter ett Ärs distansförhÄllande Àr det dags: tonÄrskillarna Lukas och Sam ska Àntligen fÄ en hel sommar för sig sjÀlva, i en fiskestuga vid VÀnerns kant som de fÄr hyra i utbyte mot lite enklare renoveringsjobb. Men det blir inte helt som de tÀnkt sig Vad Àr det egentligen för ljussken som syns över sjön, varför kÀnns allt som stÄr i den gamla dagboken sÄ bekant, och Àr det nÄgot mer Àn ensamheten som hemsöker Lukas?
VÀntar tills natten kommer Àr en nervkittlande spökhistoria om obesvarad kÀrlek, hÀmnd och att börja om frÄn början. Christoffer Holst Àr sedan tidigare författare till flera feelgood-romaner för vuxna. Detta Àr hans första rysare, och Àven den första delen i en serie fristÄende sommarskrÀckisar för unga vuxna.


Download Free Books "VĂ€ntar tills natten kommer" PDF ePub Kindle